Reserveer bij Bardo

Wij ontvangen je graag in onze brasserie in Turnhout. We aanvaarden enkel reservaties in onze brasserie. Als er bij aankomst plaats is op het terras voor de veranda zal u de keuze hebben.

Reserveren voor onze loungebar is niet nodig, kom dus gerust langs op de Grote Markt in Turnhout.

Lukt het niet om online te reserveren (groepen groter dan 10) of wens je toch in de lounge te reserveren, bel dan naar 014 279 279 of stuur een berichtje naar info@bardo.be en we helpen je zeker verder.

Onze keuken is op vrijdag en zaterdag tot 21:00 uur open, de andere dagen sluiten we de keuken om 20:30 uur.

Tijdens de eindejaar periode zijn we geopend op dinsdag 27/12/22 en dinsdag 3/01/2023 van 12:00 tot 22:00 uur (sluitingsuur onder voorbehoud). Op Kerstavond en Oudejaarsavond gesloten vanaf 18:00 uur. Op Kerstdag en Nieuwjaarsdag zijn we volledig gesloten.

Wat onze klanten vertellen

Vriendelijjke ontvangst, vlotte bediening en heel lekker eten – een perfecte combinatie met een perfecte prijs-kwaliteit verhouding. Een echte aanrader!

Hilde P.

Heel gezellig restaurant. Heerlijk eten en zeer goede bediening. Voor herhaling vatbaar.

Peter V.

Reeds meerdere keren heel lekker gegeten, ook take-away was altijd top. Volgens mij is dit ook een nieuwe “place to be” in Turnhout, aangezien het een heel vernieuwend concept is, nog niet gekend in Turnhout. Ben benieuwd als de lounge-bar op 9 juni weer open mag. Een echte aanrader…

Stephanie K.

Wij komen zeker terug!!!! Een aanrader!

Joke S.

Eten super lekker, complimenten aan de kok, zeer vriendelijk personeel. Alles tip top in orde

Daisy V.

Heel lekker eten en vriendelijke bediening. Ook goede prijs kwaliteit verhouding! Wij komen zeker terug!

Bieke V.